Hotel Rural Casa Grande Almagro

Almagro
Hotel Rural Casa Grande Almagro Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Casa Grande Almagro Dış Mekan
Hotel Rural Casa Grande Almagro İç Mekan
Hotel Rural Casa Grande Almagro İç Mekan
Hotel Rural Casa Grande Almagro İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Rural Casa Grande Almagro
Calle Don Federico Relimpio 10 , Almagro

Almagro bölgesindeki Hotel Rural Casa Grande Almagro konaklamanızda, Plaza Mayor ve San Agustín Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Belediye Oya ve Dantel Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Convent of the Assumption of Calatravas ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x