Hotel Rural Ardila

Burguillos del Cerro
Hotel Rural Ardila Öne Çıkan Resim
Hotel Rural Ardila Dış Mekan
Hotel Rural Ardila Dış Mekan
Hotel Rural Ardila Yerinde Yemek
Hotel Rural Ardila Yerinde Yemek
Image More +8 fotoğraf
Hotel Rural Ardila
Carretera Extremadura 112, Km. 7.150 , Burguillos del Cerro

Burguillos del Cerro bölgesindeki Hotel Rural Ardila konaklamanızda, Casa del Corregidor ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Burguillos del Cerro Kalesi ile 3,7 mi (5,9 km) ve Popüler Mimari Açıklamalı Tanıtım Merkezi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Kır evinin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x