Hotel Rupertihaus

Heiligenblut
Hotel Rupertihaus Genel
Hotel Rupertihaus Genel
Hotel Rupertihaus Öne Çıkan Resim
Hotel Rupertihaus Dış Mekan
Hotel Rupertihaus Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hotel Rupertihaus
Hof 12 , Heiligenblut

Hotel Rupertihaus misafirlere Heiligenblut bölgesinde, milli parkta, Rossbach Teleferiği ile Wallfahrtskirche St. Vinzenz Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Grossglockner Yüksek Alp Yolu ile 9,5 mi (15,2 km) ve Kidsworld ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Exclusive
Exclusive Oda
Junior
Junior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x