Hotel Ruhrpottfriends

Ruhr (bölge), Essen
Hotel Ruhrpottfriends Genel
Hotel Ruhrpottfriends Öne Çıkan Resim
Hotel Ruhrpottfriends Kahvaltı
Hotel Ruhrpottfriends Yerinde Yemek
Hotel Ruhrpottfriends Yerinde Yemek
Image More +6 fotoğraf
Hotel Ruhrpottfriends
Bochumer Landstr. 317 Ruhr (bölge), Essen

Hotel Ruhrpottfriends misafirlere Essen (Stadtbezirke VII) bölgesinde, Alfried Krupp Hospital Steele ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Bochum Demiryolu Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Zollverein Kömür Madeni Dünya Mirası Bölgesi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Messe Essen ile 6,6 mi (10,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x