Hotel Rs Suites

Tuxtla Gutierrez
Hotel Rs Suites Genel
Hotel Rs Suites Genel
Hotel Rs Suites Öne Çıkan Resim
Hotel Rs Suites Dış Mekan
Hotel Rs Suites Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Rs Suites
Blvd. Presa Chicoasen No. 815 Electricistas Las Palmas , Tuxtla Gutierrez

Tuxtla Gutierrez bölgesindeki Hotel Rs Suites misafirlere iş merkezinde, Chiapas Polyforum ve Kongre Merkezi ve Ambar Moda Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tuxtla Guitierrez Merkez Meydanı ile 4,2 km (2,6 mil) ve Marimba Parkı ile 4,9 km (3,1 mil) mesafede.

Tasty Brasa y Parrilla yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x