Hotel Royal Positano

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano
Hotel Royal Positano Genel
Hotel Royal Positano Genel
Hotel Royal Positano Öne Çıkan Resim
Hotel Royal Positano Dış Mekan
Hotel Royal Positano Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Royal Positano
Via Pasitea, 344 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Positano

Hotel Royal Positano misafirlere Positano bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula ile Positano Belediye Binası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Piazza Tasso ile 11,1 mi (17,8 km) ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 21,7 mi (34,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Ristorante Hotel Roya misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 66 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Camera
Camera Doppia Classic vista interna o collina
Camera
Camera Tripla Classic vista interna o collina
Camera
Camera Quadrupla Familiare classic vista interna o collina
Camera
Camera Tripla Comfort vista panoramica o mare
Room
Camera Doppia Comfort vista panoramica o mare
Room
Camera Quadrupla Familiare Comfort vista panoramica o mare
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x