Hotel Royal Beitou

Taypey
Hotel Royal Beitou Genel
Hotel Royal Beitou Genel
Hotel Royal Beitou Genel
Hotel Royal Beitou Genel
Hotel Royal Beitou Genel
Image More +69 fotoğraf
Hotel Royal Beitou
No.2, Zhonghe St. Beitou District , Taypey

Hotel Royal Beitou misafirlere Taypey (Beitou) bölgesinde, Beitou Sıcak Su Kaynağı Parkı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Beitou Thermal Valley ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yang-ming-shan ile 1,3 mi (2 km) ve Taipei 101 ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Otelin restoranı PURE CUISINE misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kaplıca, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Room
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x