Hotel Royal

Conero Riviera, Porto d'Ascoli
Hotel Royal Genel
Hotel Royal Öne Çıkan Resim
Hotel Royal Dış Mekan
Hotel Royal Dış Mekan
Hotel Royal Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Hotel Royal
Via Adelaide Ristori, 30 Conero Riviera, Porto d'Ascoli

San Benedetto del Tronto bölgesindeki Hotel Royal konaklamanızda, Stadio Riviera delle Palme Stadı ve Promenade Sahil Gezi Yolu ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Viale Secondo Moretti ile 2 mi (3,2 km) ve San Benedetto del Tronto Limanı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Camera Comfort Accesso Disabili

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x