Hotel Route 42

Illescas
Hotel Route 42 Genel
Hotel Route 42 Öne Çıkan Resim
Hotel Route 42 Dış Mekan
Hotel Route 42 Kahvaltı
Hotel Route 42 Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Hotel Route 42
Sierra De Albarracin 9 , Illescas

Illescas bölgesindeki Hotel Route 42 konaklamanızda, Recinto ferial ve Señorío de Illescas Golf & Padel Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Balneario Thermas de Griñon ile 5,1 mi (8,2 km) ve Plaza de Espana Meydanı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x