Hotel Rosmarina

Maremma, Marina di Grosseto
Hotel Rosmarina Öne Çıkan Resim
Hotel Rosmarina Dış Mekan
Hotel Rosmarina Dış Mekan
Hotel Rosmarina Dış Mekan
Hotel Rosmarina Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Hotel Rosmarina
Via delle Colonie, 35 Maremma, Marina di Grosseto

Grosseto bölgesindeki Hotel Rosmarina konaklamanızda, Marina di Grosseto Limanı ve Cantina Sociale i Vini di Maremma ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Forte di San Rocco ile 2,2 mi (3,6 km) ve Diaccia Botrona Doğa Koruma Alanı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

38 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x