Hotel Rosengarten Kehl

Freiburg Region, Kehl
Hotel Rosengarten Kehl Genel
Hotel Rosengarten Kehl Genel
Hotel Rosengarten Kehl Öne Çıkan Resim
Hotel Rosengarten Kehl Dış Mekan
Hotel Rosengarten Kehl Dış Mekan
Image More +5 fotoğraf
Hotel Rosengarten Kehl
Jahnstraße 8 Freiburg Region, Kehl

Hotel Rosengarten Kehl misafirlere Kehl merkezinde, Ortenau yakınında ve Weisstannenturm Panorama Kulesi ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tren İstasyonu Meydanı ile 6,5 mi (10,5 km) ve Strazburg Katedrali ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restaurant Rosengarten, Hotel Rosengarten Kehl misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x