Hotel Romantique Plaza Dojran

Star Dojran
Hotel Romantique Plaza Dojran Genel
Hotel Romantique Plaza Dojran Genel
Hotel Romantique Plaza Dojran Öne Çıkan Resim
Hotel Romantique Plaza Dojran Dış Mekan
Hotel Romantique Plaza Dojran Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Romantique Plaza Dojran
19 Marshal Tito , Star Dojran

Star Dojran bölgesindeki Hotel Romantique Plaza Dojran konaklamanızda, City Park (Şehir Parkı) ile 14,7 mi (23,6 km) ve Valandovo Belediye Stadyumu ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Kerkini Gölü Milli Parkı ile 15,6 mi (25,2 km) ve St. George Manastırı ile 16,7 mi (26,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x