Hotel Romance Morelia

Morelia
Hotel Romance Morelia Genel
Hotel Romance Morelia Öne Çıkan Resim
Hotel Romance Morelia Dış Mekan
Hotel Romance Morelia Dış Mekan
Hotel Romance Morelia Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Hotel Romance Morelia
1033 20 de Noviembre Centro Histórico , Morelia

Morelia (Tarihi Kent Merkezi) bölgesindeki Hotel Romance Morelia konaklamanızda, Las Tarascas Çeşmesi ve Calzada Fray Antonio ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Guadalupe Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 0,9 km (0,5 mil) ve Michoacan El Sanatları Müzesi ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Chocolateria yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Business Oda, 1 Yatak Odası
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x