Hotel Rohanov

Bohemia, Vacov
Hotel Rohanov Genel
Hotel Rohanov Genel
Hotel Rohanov Genel
Hotel Rohanov Genel
Hotel Rohanov Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Rohanov
Lhota nad Rohanovem 55 Bohemia, Vacov

Vacov bölgesindeki Hotel Rohanov konaklamanızda, Sumava ile 8,8 mi (14,1 km) ve Kasperk Kalesi ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Motosiklet Müzesi ile 9,9 mi (16 km) ve Sumava Müzesi ile 10 mi (16 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kayak dolabı, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (5+1)
Bungalov
Bungalov
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası (5+2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x