Hotel Roca Verde

Central Pacific Coast, Monteverde
Hotel Roca Verde Genel
Hotel Roca Verde Genel
Hotel Roca Verde Genel
Hotel Roca Verde Genel
Hotel Roca Verde Genel
Image More +93 fotoğraf
Hotel Roca Verde
900 mts al sur del Super Compro en Sta. Elena Centro Central Pacific Coast, Monteverde

Monteverde bölgesindeki Hotel Roca Verde misafirlere dağda, Monteverde Doğal Yaşamı Koruma Alanı ve Jardín de Orquídeas ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Monteverde Bulut Ormanı Biyolojik Koruma Alanı ile 3,7 mi (6 km) ve Monteverde Orchid Garden ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Bungalov, Birden Çok Yatak, Mutfak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x