Hotel Riviera Lins

Interior De São Paulo, Lins
Hotel Riviera Lins Genel
Hotel Riviera Lins Genel
Hotel Riviera Lins Genel
Hotel Riviera Lins Öne Çıkan Resim
Hotel Riviera Lins Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Riviera Lins
Rua São Vito 05 Labate Interior De São Paulo, Lins

Lins bölgesindeki Hotel Riviera Lins konaklamanızda, Bayrak Meydanı ve Gilberto Siqueira Lopes Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kültür Evi ve Belediye Kütüphanesi ile 1,3 mi (2 km) ve Padua Aziz Anthony Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x