Hotel Riverton

Güney İsveç, Inom Vallgraven
Hotel Riverton Genel
Hotel Riverton Genel
Hotel Riverton Genel
Hotel Riverton Genel
Hotel Riverton Genel
Image More +93 fotoğraf
Hotel Riverton
Stora Badhusgatan 26 Güney İsveç, Inom Vallgraven

Hotel Riverton konaklamanızda Göteborg merkezinde, Kungsgatan Caddesi ve Balık Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Göteborg Şehir Müzesi ile 1 km ve Göteborg Operası ile 1,3 km mesafede.

View Skybar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 210 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Göteborg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 151 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Queen
Premium
Premium Junior Suite
Penthouse
Penthouse - min. age 25+
Room
Superior Single
Room
Superior Twin
Room
Premium Queen View
Room
Superior Junior Suite
Room
Premium Queen
Room
Premium Junior Suite View
Room
Premium Single

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x