Hotel Riverside

Narayani Zone
Hotel Riverside Genel
Hotel Riverside Genel
Hotel Riverside Genel
Hotel Riverside Öne Çıkan Resim
Hotel Riverside Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Hotel Riverside
Rhino Street, Chitwan , Narayani Zone

Sauraha (Tharu Villages) bölgesindeki Hotel Riverside misafirlere Chitwan Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Wildlife Display & Information Centre ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Nagar Baan ile 20,2 km (12,6 mi) ve Harihar Tapınağı ile 22,5 km (14 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Thatched roof Dine Area ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Sauraha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Nehir Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x