Hotel Rian

Seul
Hotel Rian Genel
Hotel Rian Genel
Hotel Rian Genel
Hotel Rian Genel
Hotel Rian Öne Çıkan Resim
Image More +70 fotoğraf
Hotel Rian
26, Supyo-ro 18-gil, Jongno-gu , Seul

Hotel Rian misafirlere Seul merkezinde, Gyeongbok Sarayı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lotte World ile 9,7 mi (15,6 km) ve Myeongdong Sokağı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Bigger than most in Seoul)
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Bigger than most in Seoul)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x