Hotel Rhodania

Güney İsviçre, Zermatt
Hotel Rhodania Öne Çıkan Resim
Hotel Rhodania Dış Mekan
Hotel Rhodania Dış Mekan
Hotel Rhodania Dış Mekan
Hotel Rhodania Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Rhodania
Steinmattstrasse 71 Güney İsviçre, Zermatt

Hotel Rhodania misafirlere Zermatt bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile Dağcılar Mezarlığı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Zermatt-Furi Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) ve Zermatt - Furi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Hotel Rhodania misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca kayak dolabı, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (South)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (North)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x