Hotel Rezydencja

Arłamów
Hotel Rezydencja Genel
Hotel Rezydencja Genel
Hotel Rezydencja Genel
Hotel Rezydencja Genel
Hotel Rezydencja Genel
Image More +32 fotoğraf
Hotel Rezydencja
Arlamow , Arłamów

Hotel Rezydencja misafirlere Ustrzyki Dolne bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı ve Arlamow Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Posada Rybotycka ile 11,3 mi (18,2 km) ve Leszczowatem Kilisesi ile 17,3 mi (27,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

41 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra gece kulübü ve kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x