Hotel Reymar Playa

Costa Del Maresme, Malgrat de Mar
Hotel Reymar Playa Genel
Hotel Reymar Playa Genel
Hotel Reymar Playa Genel
Hotel Reymar Playa Genel
Hotel Reymar Playa Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel Reymar Playa
Paseo Maritimo 54 Costa Del Maresme, Malgrat de Mar

Malgrat de Mar bölgesindeki Hotel Reymar Playa konaklamanızda, Les Caletes Plajı ve Levante Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Santa Susanna Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Lloret de Mar Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Reymar Playa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

210 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Gece kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda (2 adults + 1 child)
Dört
Dört Kişilik Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x