Hotel Reymar

Costa Del Maresme, Malgrat de Mar
Hotel Reymar Genel
Hotel Reymar Genel
Hotel Reymar Genel
Hotel Reymar Genel
Hotel Reymar Genel
Image More +56 fotoğraf
Hotel Reymar
Paseo Maritim, s/n Costa Del Maresme, Malgrat de Mar

Hotel Reymar misafirlere Malgrat de Mar bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Les Caletes Plajı ve Levante Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Susanna Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Lloret de Mar Plajı ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Hotel Reymar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

222 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 child)
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda (4 adults)
Family
Family Oda (2 adults + 2 children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x