Hotel Restaurante Revestido

İspanyol Pyrénées Dağları, Escalona
Hotel Restaurante Revestido Genel
Hotel Restaurante Revestido Dış Mekan
Hotel Restaurante Revestido İç Mekan
Hotel Restaurante Revestido Yerinde Yemek
Hotel Restaurante Revestido Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Hotel Restaurante Revestido
AVENIDA PINETA, S N İspanyol Pyrénées Dağları, Escalona

Puertolas bölgesindeki Hotel Restaurante Revestido misafirlere kırsal bölgede, Ordesa Y Monte Perdido Ulusal Parkı ve Geleneksel Sanatlar ve El Sanatları Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Peña Montañesa Dağı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Sobrarbe Geopark Jeolojik Parkı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restaurante Revestido yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x