Hotel Restaurante Montserrat

Doğu Endülüs, Pinos Puente
Hotel Restaurante Montserrat Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurante Montserrat Dış Mekan
Hotel Restaurante Montserrat Dış Mekan
Hotel Restaurante Montserrat Dış Mekan
Hotel Restaurante Montserrat Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Restaurante Montserrat
N-432, s/n Doğu Endülüs, Pinos Puente

Pinos Puente bölgesindeki Hotel Restaurante Montserrat konaklamanızda Museum Federico Garcia Lorca ve Casa Natal FGL Fuente Vaqueros Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Elhamra ile 19,7 mi (31,7 km) ve Granada Katedrali ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Hotel Restaurante Montserrat misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x