Hotel Restaurant zur Sonne

Kuzey İsviçre, Sissach
Hotel Restaurant zur Sonne Genel
Hotel Restaurant zur Sonne Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant zur Sonne Dış Mekan
Hotel Restaurant zur Sonne İç Mekan
Hotel Restaurant zur Sonne Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Hotel Restaurant zur Sonne
Hauptstrasse 83 Kuzey İsviçre, Sissach

Hotel Restaurant zur Sonne size Sissach merkezinde, Diegten Protestan Kilisesi ve Eptingen Gözlem Noktası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Basel Hayvanat Bahçesi ile 14,2 mi (22,9 km) ve Ruine Farnsburg ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Restaurant Sonne, Hotel Restaurant zur Sonne misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Self servis kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 19 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve saç kurutma makinesi. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x