Hotel Restaurant Wessinger

Spessart-main-odenwald, Neu-Isenburg
Hotel Restaurant Wessinger Genel
Hotel Restaurant Wessinger Genel
Hotel Restaurant Wessinger Genel
Hotel Restaurant Wessinger Genel
Hotel Restaurant Wessinger Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Hotel Restaurant Wessinger
Alicestr. 2 Spessart-main-odenwald, Neu-Isenburg

Neu-Isenburg bölgesindeki Hotel Restaurant Wessinger konaklamanızda, Frankfurter Stadtwald kent ormanlık bölgesi ve Henninger Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Frankfurt Christmas Market ile 5,5 mi (8,9 km) ve Frankfurt Üniversite Hastanesi ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Wessinger Restaurant ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 11.00, hafta sonu 8.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Neu-Isenburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (First Class)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda (Air Conditioner)
Junior
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x