Hotel-Restaurant Wacht am Rhein

(bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Wesel
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein Genel
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein Öne Çıkan Resim
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein Dış Mekan
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein Dış Mekan
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel-Restaurant Wacht am Rhein
Rheinallee 30 (bölge) Lower Rhine (aşağı Ren), Wesel

Wesel bölgesindeki Hotel-Restaurant Wacht am Rhein misafirlere nehir üzerinde, Rhine ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wesel İç Kalesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Willibrordi Katedrali ile 3,6 mi (5,7 km) ve Evangelisches Krankenhaus Wesel GmbH ile 5 mi (8 km) mesafede.

Panoramarestaurant, Hotel-Restaurant Wacht am Rhein misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda (Panorama)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Panorama)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Hof)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x