Hotel Restaurant Vater Rhein

Pfalz, Woerth am Rhein
Hotel Restaurant Vater Rhein Genel
Hotel Restaurant Vater Rhein Genel
Hotel Restaurant Vater Rhein Genel
Hotel Restaurant Vater Rhein Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Vater Rhein Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Hotel Restaurant Vater Rhein
Eisenbahnstrasse 4 Pfalz, Woerth am Rhein

Woerth am Rhein bölgesindeki Hotel Restaurant Vater Rhein konaklamanızda, Rhine ve Europahalle ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Staatliche Kunsthalle Karlsruh ile 7 mi (11,2 km) ve Karlsruher Messe und Kongress GmbH Kongre Merkezi ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede.

Hotel Restaurant Vater Rhein misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda (1 Single Bed)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x