Hotel Restaurant Teichaue

Luneburg Heath, Adendorf
Hotel Restaurant Teichaue Genel
Hotel Restaurant Teichaue Genel
Hotel Restaurant Teichaue Genel
Hotel Restaurant Teichaue Genel
Hotel Restaurant Teichaue Genel
Image More +30 fotoğraf
Hotel Restaurant Teichaue
SCHARNEBECKER WEG 15 Luneburg Heath, Adendorf

Adendorf bölgesindeki Hotel Restaurant Teichaue konaklamanızda Golf Resort ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Inselsee-Strand ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Monastery Luene & Textile Museum ile 2,8 mi (4,5 km) ve Luene Manastır Kilisesi ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Hotel Restaurant Teichaue misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

14 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x