Hotel Restaurant Sieghard

Avusturya Alpleri, Schwendau
Hotel Restaurant Sieghard Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Sieghard Dış Mekan
Hotel Restaurant Sieghard Dış Mekan
Hotel Restaurant Sieghard İç Mekan
Hotel Restaurant Sieghard Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Hotel Restaurant Sieghard
Johann-Sponring-Str. 83 Avusturya Alpleri, Schwendau

Schwendau bölgesindeki Hotel Restaurant Sieghard misafirlere kayak teleferiklerinin yakınında, Zillertal ile Hippach Katolik Bölgesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hintertux Glacier Kayak Merkezi ile 14,8 mi (23,8 km) ve Sommerwelt Hippach ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Restaurant Sieghard ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Enzian)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Alpenrose 3)
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Alpenrose 4)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Edelweiss)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x