Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz

Franconian Switzerland, Fuerth
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz Öne Çıkan Resim
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz İç Mekan
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz Kahvaltı
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz Yerinde Yemek
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz
Königstraße 81 Franconian Switzerland, Fuerth

Fuerth bölgesindeki Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz konaklamanızda, Judisches Müzesi ve Şehir Tiyatrosu ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nuremberg Christmas Market ile 6,1 mi (9,8 km) ve Playmobil FunPark (Eğlence Parkı) ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Hotel & Restaurant Schwarzes Kreuz misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

22 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x