Hôtel Restaurant Relais des Champs

Aquitaine, Eugenie-les-Bains
Hôtel Restaurant Relais des Champs Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant Relais des Champs Dış Mekan
Hôtel Restaurant Relais des Champs Dış Mekan
Hôtel Restaurant Relais des Champs Dış Mekan
Hôtel Restaurant Relais des Champs Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hôtel Restaurant Relais des Champs
Route Nicolas Aquitaine, Eugenie-les-Bains

Eugenie-les-Bains bölgesindeki Hôtel Restaurant Relais des Champs konaklamanızda, Thermal cure D'eugenie Les Bains Hastanesi ve Tursan Golf ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gustav Eiffel Köprüsü ile 7,6 mi (12,2 km) ve St. Bartholomew Kilisesi ile 8,1 mi (13 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x