Hotel Restaurant Lunotel

Lower Normandy, Saint-Lo
Hotel Restaurant Lunotel Genel
Hotel Restaurant Lunotel Genel
Hotel Restaurant Lunotel Genel
Hotel Restaurant Lunotel Genel
Hotel Restaurant Lunotel Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Hotel Restaurant Lunotel
130, Rue De La Liberté Lower Normandy, Saint-Lo

Hotel Restaurant Lunotel konaklamanızda Saint-Lo bölgesinde, Yeşil Plaj Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Notre Dame Kilisesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Güzel Sanatlar Müzesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x