Hotel Restaurant L'Esturgeon

Poissy
Hotel Restaurant L'Esturgeon Genel
Hotel Restaurant L'Esturgeon Genel
Hotel Restaurant L'Esturgeon Genel
Hotel Restaurant L'Esturgeon Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant L'Esturgeon Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Hotel Restaurant L'Esturgeon
6 cours du 14 juillet , Poissy

Hotel Restaurant L'Esturgeon misafirlere Poissy bölgesinde, golf sahasına yakın, Seine yakınında ve Villa Savoye Anıtı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Arc de Triomphe (8.) ile 15,2 mi (24,5 km) ve Versay Sarayı ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı L'Esturgeon misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Poissy bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x