Hôtel Restaurant des Isles

Cotentin Peninsula, Barneville-Carteret
Hôtel Restaurant des Isles Genel
Hôtel Restaurant des Isles Genel
Hôtel Restaurant des Isles Genel
Hôtel Restaurant des Isles Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant des Isles Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Hôtel Restaurant des Isles
9 Boulevard Maritime Cotentin Peninsula, Barneville-Carteret

Barneville-Carteret bölgesindeki Hôtel Restaurant des Isles misafirlere deniz kıyısında, Barneville Beach ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Carteret Deniz Feneri ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Carteret Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Cotentin ve Bessin Bataklıkları ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Le Rivage ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Barneville-Carteret bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x