Hôtel Restaurant de l'Abbaye

Champagne-ardenne, Clairvaux-sur-Aujon
Hôtel Restaurant de l'Abbaye Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant de l'Abbaye Dış Mekan
Hôtel Restaurant de l'Abbaye Dış Mekan
Hôtel Restaurant de l'Abbaye Dış Mekan
Hôtel Restaurant de l'Abbaye Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hôtel Restaurant de l'Abbaye
19 route de Dijon Clairvaux Champagne-ardenne, Clairvaux-sur-Aujon

Ville-Sous-la-Ferte bölgesindeki Hôtel Restaurant de l'Abbaye konaklamanızda Abbaye de Clairvaux Monastery ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cristal De Bayel Müzesi ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Champagne Drappier ile 8,3 mi (13,3 km) ve St Peter Kilisesi ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant de L'Abbaye ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, "turndown" servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x