Hotel Restaurant Can Josep

Terres De L'ebre, Bot
Hotel Restaurant Can Josep Genel
Hotel Restaurant Can Josep Genel
Hotel Restaurant Can Josep Genel
Hotel Restaurant Can Josep Genel
Hotel Restaurant Can Josep Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Restaurant Can Josep
Avinguda de Catalunya, 36 Terres De L'ebre, Bot

Bot bölgesindeki Hotel Restaurant Can Josep misafirlere bölge parkında, Sant Blai de Bot Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Celler Cooperatiu de Gandesa Şaraphanesi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Els Port Doğal Parkı ile 7 mi (11,3 km) ve Ecomuseu dels Ports Müzesi ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Interior)
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x