Hotel Restaurant Aux Bruyères

Alsace, Orbey
Hotel Restaurant Aux Bruyères Genel
Hotel Restaurant Aux Bruyères Genel
Hotel Restaurant Aux Bruyères Öne Çıkan Resim
Hotel Restaurant Aux Bruyères Dış Mekan
Hotel Restaurant Aux Bruyères Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Restaurant Aux Bruyères
35, rue Charles de Gaulle Alsace, Orbey

Orbey bölgesindeki Hotel Restaurant Aux Bruyères misafirlere kırsal bölgede, Vosges Mountains ve Ballons des Vosges Nature Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Colmar Noel Pazarı ile 13,7 mi (22 km) ve Küçük Venedik ile 14,4 mi (23,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant Aux Bruyères misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı
Classic
Classic Tek Kişilik Oda, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x