Hôtel Restaurant Ambroise

Limousin, Uzerche
Hôtel Restaurant Ambroise Genel
Hôtel Restaurant Ambroise Öne Çıkan Resim
Hôtel Restaurant Ambroise Dış Mekan
Hôtel Restaurant Ambroise Dış Mekan
Hôtel Restaurant Ambroise Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Hôtel Restaurant Ambroise
34 Avenue Charles de Gaulle Limousin, Uzerche

Hôtel Restaurant Ambroise konaklamanızda Uzerche bölgesinde, Plateau de Millevaches ile 13,1 km (8,1 mi) ve Vezere Vadisi ile 45,6 km (28,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Millevaches Regional Natural Park in Limousin ile 8,2 mi (13,2 km) ve Chateau d'Arnac-Pompadour ile 14,3 mi (23 km) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için restaurant LeChichiPompon ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x