Hotel & Resorts NAGAHAMA

Kinki (bölge), Nagahama
Hotel & Resorts NAGAHAMA Genel
Hotel & Resorts NAGAHAMA Öne Çıkan Resim
Hotel & Resorts NAGAHAMA Dış Mekan
Hotel & Resorts NAGAHAMA İç Mekan
Hotel & Resorts NAGAHAMA Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Hotel & Resorts NAGAHAMA
38 Oshima-cho Kinki (bölge), Nagahama

Nagahama bölgesindeki Hotel & Resorts NAGAHAMA konaklamanızda, Biwa Gölü ve Ho Parkı yakınında olacaksınız. Bu otel Gransnow Okuibuki ile 19,3 mi (31 km) ve Biwako Quasi-National Park ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Japon mutfağı alanında uzman olan taikaku yemek servisi için ideal, bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 366 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca, sauna ve karaoke dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Nagahama bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10032 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca (ücretli) otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Göl Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Hollywood)
Room
Süit (2 bed and 3 futon)
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Room)
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, Birden Çok Yatak
Room
Classic Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x