HOTEL RESORT THIAGO

Kıyı Bölgesi, Grocio Prado
HOTEL RESORT THIAGO Genel
HOTEL RESORT THIAGO Genel
HOTEL RESORT THIAGO Genel
HOTEL RESORT THIAGO Dış Mekan
HOTEL RESORT THIAGO Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
HOTEL RESORT THIAGO
744 Calle Toma De Bautista Kıyı Bölgesi, Grocio Prado

HOTEL RESORT THIAGO misafirlere Grocio Prado merkezinde, Santo Domingo de Chincha ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza de Armas meydanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Iglesia Cristo Rey Pueblo Nuevo ile 2,4 mi (3,9 km) ve Río Matagente ile 9,1 mi (14,6 km) mesafede.

HOTEL RESORT THIAGO misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 42 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Traditional
Traditional Oda
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Junior
Junior Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Ortak Ranzalı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x