Hotel Resort Le Vele

İtalya Gölleri, Domaso
Hotel Resort Le Vele Öne Çıkan Resim
Hotel Resort Le Vele Dış Mekan
Hotel Resort Le Vele Dış Mekan
Hotel Resort Le Vele Dış Mekan
Hotel Resort Le Vele İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hotel Resort Le Vele
Via Case Sparse, 244 İtalya Gölleri, Domaso

Domaso bölgesindeki Hotel Resort Le Vele misafirlere nehir kıyısında, Scuola Nautica Gini ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chiesa di Santa Maria del Tiglio ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Piazza dei Caduti ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gallio Sarayı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Hotel Resort Le Vele misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit, Balkon
Room
Junior Süit, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x