Hotel Residenza Petra

Petralia Soprana
Hotel Residenza Petra Genel
Hotel Residenza Petra Genel
Hotel Residenza Petra Öne Çıkan Resim
Hotel Residenza Petra Dış Mekan
Hotel Residenza Petra Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Residenza Petra
Via Errante, 5 , Petralia Soprana

Petralia Soprana bölgesindeki Hotel Residenza Petra misafirlere tarihi bölgede, Madonie Bölge Milli Parkı ile Santa Maria di Loreto Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Madonie Bölgesi Parkı Ziyaretçi Merkezi ile 1,7 mi (2,7 km) ve Madonie Macera Parkı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

13 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x