Hotel Residence Imperial

Rimini Coast, Misano Adriatico
Hotel Residence Imperial Genel
Hotel Residence Imperial Genel
Hotel Residence Imperial Öne Çıkan Resim
Hotel Residence Imperial Dış Mekan
Hotel Residence Imperial Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Residence Imperial
via litoranea sud 50 Rimini Coast, Misano Adriatico

Hotel Residence Imperial misafirlere Misano Adriatico bölgesinde, plaj yakınında, Riviera Romagnola ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Portoverde Beach ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 2,4 mi (3,9 km) ve Rimini Plajı ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Zemin Kat
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x