Hotel & Residence Il Teatro

North Adriatic Coast, Jesolo
Hotel & Residence Il Teatro Genel
Hotel & Residence Il Teatro Genel
Hotel & Residence Il Teatro Öne Çıkan Resim
Hotel & Residence Il Teatro Dış Mekan
Hotel & Residence Il Teatro Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel & Residence Il Teatro
Via Michelangelo Buonarroti, 7 North Adriatic Coast, Jesolo

Hotel & Residence Il Teatro misafirlere Jesolo bölgesinde, plaj yakınında, Caribe Bay ve Adventure Golf ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jesolo, Caribe Bay Tema Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Piazza Mazzini ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda Hotel & Residence Il Teatro misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (4 people)
Deluxe
Deluxe Süit (4 people)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit (3 people)
Room
Süit (5 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x