Hôtel Résidence

Languedoc Sahili, Nissan-lez-Enserune
Hôtel Résidence Genel
Hôtel Résidence Genel
Hôtel Résidence Öne Çıkan Resim
Hôtel Résidence Dış Mekan
Hôtel Résidence Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Hôtel Résidence
35 avenue de la Cave Languedoc Sahili, Nissan-lez-Enserune

Hôtel Résidence konaklamanızda Nissan-lez-Enserune merkezinde, Enserune Arkeoloji Alanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Fonseranes’ın Dokuz Kilidi ile 15 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Musee des Beaux Arts ile 10,8 km (6,7 mil) ve Beziers Katedrali ile 10,9 km (6,8 mil) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Restaurant O 33 ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (Prestige)
Superior
Superior Oda
Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x