Hotel Renzi

Trentino Ski West, Dimaro Folgarida
Hotel Renzi Genel
Hotel Renzi Genel
Hotel Renzi Dış Mekan
Hotel Renzi Dış Mekan
Hotel Renzi Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Hotel Renzi
Via dei Margeni 20 Trentino Ski West, Dimaro Folgarida

Hotel Renzi misafirlere Dimaro Folgarida bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Sole Vadisi ve Skirama Dolomiti Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 6,9 mi (11,2 km) ve Folgarida Teleferiği ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 39 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, odada (ücretli) çocuk bakımı ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x