Hotel RECORD

Rimini Coast, Alba
Hotel RECORD Dış Mekan
Hotel RECORD Dış Mekan
Hotel RECORD Dış Mekan
Hotel RECORD Dış Mekan
Hotel RECORD Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Hotel RECORD
Viale A. Catalani, 2 Rimini Coast, Alba

Riccione bölgesindeki Hotel RECORD misafirlere havaalanı yakınında, Riccione Beach ile Viale Dante 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rimini Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Misano World Circuit Marco Simoncelli ile 5 mi (8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plaj, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x