Hotel Real Plaza

El Bajio, San Luis Potosi
Hotel Real Plaza Genel
Hotel Real Plaza Genel
Hotel Real Plaza Öne Çıkan Resim
Hotel Real Plaza İç Mekan
Hotel Real Plaza Kahvaltı
Image More +39 fotoğraf
Hotel Real Plaza
Av. Venustiano Carranza 890 Colonia Moderna El Bajio, San Luis Potosi

Hotel Real Plaza misafirlere San Luis Potosi merkezinde, Plaza de los Fundadores ve Compania Kilisesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Alfredo M. Terrazas ile 0,5 mi (0,8 km) ve Capilla de Loreto ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için El Mezannine restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 270 oda mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. San Luis Potosi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 161 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x